Gratis verzending vanaf €200,- exclusief btw
Exclusive For Professionals
Direct uit voorraad leverbaar
Trusted by more then 100+ salons
Education

Education

ONE DAY TRAINING COURSE

Ervaar het verschil bij Blend Your Hair met onze zorgvuldig ontworpen premium hair extensions. Door bij ons aan te sluiten, stap je in een samenwerkende gemeenschap die jouw groei als kapper stimuleert.

Onze tweedaagse Invisible Blend Method Training biedt een diepgaande, praktijkgerichte ervaring die jou in staat stelt om een service aan te bieden die niet alleen jouw vaardigheden als stylist definieert, maar ook de groei van jouw bedrijf en tevredenheid van je klanten bevordert. Het programma is zorgvuldig ontworpen om jou en je salon vertrouwd te maken met ons wereldklasse applicatieproces, waardoor je de mogelijkheid hebt om je bedrijf uit te breiden en deze unieke service tot leven te brengen.

Bij Blend Your Hair gaan we verder dan het leveren van kwalitatieve producten; we bieden een ondersteunende gemeenschap waarin kennis wordt gedeeld en waarin jouw succes centraal staat. Ontdek de mogelijkheden en versterk je positie in de kapperswereld met Blend Your Hair.

Ontdek de wereld van Blend Your Hair met een klik!

Klik hier om kennis te maken met onze toegewijde trainer, Kelly de Goede. Leer meer over haar ervaring, passie en wat ze te bieden heeft tijdens onze cursussen.

 

 

[powr-media-gallery id="ebfea2c5_1695290363"]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »