Gratis verzending vanaf €200,- exclusief btw
Exclusive For Professionals
Direct uit voorraad leverbaar
Trusted by more then 100+ salons
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.blendyourhair.com

Blend Your Hair verleent u hierbij toegang tot www.blendyourhair.com en nodigt u uit het aangebodene af te nemen.
Blend Your Hair behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Blend Your Hair spant zich in om de inhoud van www.blendyourhair.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.blendyourhair.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Blend Your Hair.
In het bijzonder zijn alle prijzen op www.blendyourhair.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.blendyourhair.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Blend Your Hair nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Blend Your Hair.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Blend Your Hair, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »